L'Ajuntament de Montblanc promou un concurs per saber com es viu el confinament a les cases de la vila ducal

S'han preparat fins a set categories amb diverses temàtiques per passar un confinament més creatiu i actiu

L'Ajuntament de Montblanc han posat en marxa el concurs 'Experiències vitals del confinament' dels montblanquins i montblanquines. Es tracta d'un concurs adreçat la ciutadania de 0 a 29 anys que s'inicia aquest dimecres 8 d'abril i que s'allargarà fins deu dies després que acabi la situació de confinament.

L'objectiu és recollir propostes en diverses categories per compartir com s'està vivint el confinament a casa. La categoria 1 va adreçada a cicle pre-infantil per als nens i nenes de 0 a 3 anys i consisteix a fer fotos divertides fent activitats a casa. En la segona categoria, de 4 a 5 anys, es pot presentar un dibuix del confinament a casa. La categoria 3, dels 6 als 8 anys, proposa fer un dibuix acompanyat d'una frase del confinament a casa. La categoria 4, de 9 a 10 anys, consisteix en fer un dibuix acompanyat d'un relat breu de 5 línies sobre confinament a casa. La categoria 5 inclou els nois i noies d'11 a 12 anys i es demana un relat amb una extensió d'una pàgina sobre el confinament a casa.

Per participar en la categoria 6, per a joves de 12 a 18 anys, s'ha de gravar un vídeo d'un minut a través de l'aplicació Tik Tok sobre el confinament a casa. I finalment, la categoria 7, de 18 a 29 anys, consisteix a escriure un diari d'un dia del confinament a casa. Es pot presentar en format vídeo, música, relat o dibuix. Per participar, s'haurà d'enviar una obra per persona mitjançant el formulari que es pot trobar al web de l'Ajuntament de Montblanc, on també hi ha les bases del concurs. Hi haurà 3 premis per cada categoria que s'entregaran durant la Setmana de la Joventut de Montblanc.

"👉ATENCIÓ: Canvis importants en els ajuts de Riuada Solidària a l'Espluga i Montblanc" "🚇BONA NOTÍCIA: Important millora en la circulació de trens entre Lleida i l'Espluga"