GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sarral convoca un concurs per escollir el cartell de la Festa Major d'enguany

El termini de presentació d’originals finalitza el divendres 7 de juny de 2018, a les 14.00 h del migdia
L'alcalde i la responsable de comunicació amb les dues premiades del concurs de l'any passat | Maite Blasco / ©Ajuntament de Sarral

 

L’Ajuntament de Sarral ha convocat el setè concurs per escollir el disseny del cartell oficial de la Festa Major de Sarral de 2019. D'acord amb les bases, poden participar en aquest concurs els cartells inèdits que tinguin com a tema Sarral i la Festa Major. La tècnica és lliure, però s’haurà de poder imprimir en quadricromia mitjançant impressió en offset.

 

Pel que fa a la presentació del treball, ha de ser en DINA3 en format vertical i sobre suport rígid, que permeti ser penjat, tipus cartolina o passpertú. El treball físic haurà d’anar acompanyat d’una còpia en suport digital, com un CD, DVD, USB a 300ppp o via correu electrònic. En el cartell ha d’aparèixer el text «FESTA MAJOR DE SARRAL 2019, del 21 al 29 de juliol».

 

La convocatòria està oberta per totes les edats i hi haurà una sola categoria. Els participants poden presentar una sola proposta que han de fer arribar a l’Ajuntament de Sarral i  el treball anirà signat per la part posterior amb un pseudònim. A més, s’haurà d’acompanyar d’un sobre tancat amb el pseudònim a la part exterior, i a l’interior les dades personals de l’autor/a amb el nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, email i adreça postal.

 

225 euros en premis

Els treballs presentats seran valorats per un jurat nomenat per l’Ajuntament de Sarral que es reunirà el 7 de juny de 2019 a les 21.00 h. El jurat podrà declarar el premi desert i resoldrà qualsevol incidència no contemplada en aquestes bases. El primer classificat rebrà un premi de 150 euros i el finalista s’endurà un accèssit de 75 euros.

 

Ambdós originals es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament, xarxes socials i també al programa de la Festa Major 2019. L’obra guanyadora apareixerà, a més, al cartell promocional d’aquesta festa. La lectura del veredicte i el lliurament dels premis tindrà lloc el dilluns 24 de juny, a les 13.00 h, a la sala de Plens Josep Puig Torné de la Casa de la Vila.

 

Potser també t'interessa: