Un conductor begut provoca un accident contra tres vehicles a Montblanc

La Policia Local del municipi va aconseguir localitzar el conductor després de l'accident, que es va produir ahir a la nit al carrer General Prim
Imatge del vehicle que conduïa el conductor begut, i que ha impactat contra tres cotxes més a Montblanc. | Policia Local Montblanc

 

Un conductor begut va provocar aquest divendres a la nit un accident amb altres tres vehicles implicats a Montblanc, a la Conca de Barberà. La Policia Local del municipi va aconseguir localitzar el conductor després de l'accident. Els fets van tenir lloc al carrer General Prim i els agents van practicar-li la prova d'alcoholèmia. El resultat va ser positiu i, per aquest motiu, se li van obrir les diligències oportunes. Els altres tres vehicles van resultar danyats. 

Espectacular accident al carrer General Prim de Montblanc

Un vehicle que circulava pel carrer General Prim de Montblanc va patir aquest divendres al vespre un accident contra tres cotxes més. El conductor del vehicle va ser localitzat després de l'accident i la Policia Local del poble li va practicar la prova d'alcoholèmia. Tal com es pot comprovar en la fotografia, el turisme va impactar contra tres cotxes, als quals els va causar danys de diversa consideració. 

L'home va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i, per aquest motiu, els agents van obrir-li les diligències oportunes. Els fets van provocar l'expectació entre els veïns del municipi, atès que l'impacte va provocar el trencament del morro del vehicle que va provocar l'accident. 

També et pot interessar: 

"⛪FALTEN MOSSENS: L'Arxiprestat de la Conca de Barberà es reestructura" "🎉AGENDA: Consulta les dates de l'Acampada Jove de Montblanc 2020!"