Interior de la biblioteca de l'Espluga

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí se suma al projecte Liceu BIB

S'oferirà la conferència i la projecció de l'òpera 'LOHENGRIN' de Richard Wagner

El programa LICEU BIB ofereix a l'Espluga de Francolí  una conferència sobre l'òpera de LOHENGRIN de Richard Wagner. L'acte anirà a càrrec de Pol Avinyó  que endinsarà a les usuàries i usuaris al món d'un dels compositors més influents de tots el temps.

La conferència tindrà lloc el dia 14 de juny a les 18.30 h de la tarda, al pati de la biblioteca i el dia 28 de juny a la mateixa hora i lloc es projectarà l'òpera tractada.

Aquest programa té com a objectiu, per una banda, crear nous lectors i espectadors d'òpera. Per l'altra, millorar la formació dels ja existents i promoure l'ús dels serveis informatius sobre òpera de les biblioteques públiques.

Els actes seran amb aforament limitat i caldrà inscripció prèvia per reservar localitat. Es tracta d'una iniciativa que rep el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.

També del Servei de les Biblioteques del Departament de Cultura  de la Generalitat de Catalunya. Ambdós organismes treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.