GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Consell Comarcal rep una distinció EMAS

Aquest reconeixement es deu al projecte E+22 de certificació i seguiment de gestió ambiental
Entre les diverses organitzacions reconegudes gràcies al projecte E+22, podem trobar el Consell Comarcal de la Conca de Barberà | cedida

 

El passat dia 17 d'octubre, el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Club EMAS van lliurar els Premis Emas 2018 i Marketplace de Catalunya. La cerimònia de lliurament es va realitzar al Born Centre de Cultura i Memòria. Aquests premis representen un reconeixement a la tasca realitzada des de les organitzacions EMAS i de l'esforç de tots els protagonistes i components que fan possibles aquestes tasques: direcció, parts interessades, treballadors, etc.

 

Entre les diverses organitzacions reconegudes gràcies al projecte E+22, podem trobar el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El projecte inclou la certificació i el seguiment anual del sistema ambiental de l'EMAS a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà els 22 ajuntaments de la comarca, el Centre comarcal de tractament de residus municipals i les deixalleries de Montblanc i l'Espluga de Francolí.

 

El premi és un reconeixement a la desena d'anys de vigència de la normativa voluntària de la Unió Europea la qual apliquen les organitzacions que hagin implantat un sistema de gestió ambiental i han adquirit un compromís de millora continua, verificat mitjançant auditories independents. El reconeixement és pels 10 anys de vigència d'aquesta normativa voluntària de la Unió Europea que apliquen aquelles organitzacions que han implantat un sistema de gestió ambiental i han adquirit un compromís de millora continua, verificat mitjançant auditories independents.

 

Premis EMAS

Els premis EMAS Catalunya pretenen ser un estímul per a la millora del sistema de gestió ambiental EMAS així com una oportunitat per a la innovació, la comunicació i la interrelació entre les diferents parts interessades. L'acte de lliurament dels guardons té un caràcter lúdic i innovador amb el qual es vol reflectir l'originalitat i l'excel·lència d'aquestes organitzacions i difondre noves iniciatives, aportacions i, en general, tota mena de novetats de les empreses.