GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Associació La Cultural Jordi Francolí estrena direcció i anuncia la data del Festival Riubombori

El festival de música i cantautors de la Conca de Barberà celebrarà la seva desena edició a l’Espluga de Francolí

L'Associació La Cultural Jordi Francolí engega una nova etapa coincidint amb la desena edició del Festival Riubombori. En l'Assemblea General Ordinària duta a terme el passat diumenge 16 de febrer es va renovar la junta directiva de l'entitat.

 

Així doncs, ara compta amb els espluguins Jaume Ballesté López com a president i Pere Prats Vallverdú com a secretari, i la reusenca Marina Troyano Valero com a tresorera. En l'assemblea es va realitzar el traspàs de documents i la nova junta afronta amb il·lusió i molta energia aquesta nova etapa de La Cultural Jordi Francolí.

 

D'altra banda, La Cultural ha anunciat la data de celebració del Festival Riubombori. Aquest certamen arriba ja a la seva desena edició, i se celebrarà a l'Espluga de Francolí el dissabte 4 de juliol de 2020.

 

El Riubombori 2020 es tornarà a emplaçar al Jardí dels Francolins, de l'Espluga, com ja s'ha fet en edicions anteriors. L'entorn natural serà l'escenari de músics i artistes que oferiran les seves propostes al públic assistent.

 

Des de l’organització es treballa amb l'objectiu de proporcionar als cantautors i grups musicals un espai per compartir la seva música. Durant el festival també es donen a conèixer els productes del territori, oferint al públic assistent un servei de barra i de sopar, amb productes de proximitat i ecològics, cervesa artesana i vins de la Denominació d'Origen Conca de Barberà, com a alternatives de consum.

 

Es fa una crida als voluntaris per al Riubombori

Des de la Cultural Jordi Francolí se segueix treballant per consolidar el Festival Riubombori com un referent al Camp de Tarragona i comarques del sud de Catalunya.

 

L'organització del festival ha aprofitat l'anunci de la data de l'edició d'enguany per fer una crida de voluntaris i interessats a donar suport a l'organització de l'esdeveniment.