GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc destina 18.000 euros a desbrossar parcel·les municipals de la vila i de les pedanies

Aquestes feines de neteja es duran a terme durant els mesos d’abril, juny i juliol a Montblanc i als municipis agregats de Lilla, Prenafeta, Rojals i El Pinetell
Imatge de la Muralla de Santa Tecla de Montblanc. | Redacció

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat la documentació tècnica i el calendari per a les feines de neteja i desbrossament de parcel·les urbanes de titularitat municipal a Montblanc i als municipis agregats de Lilla, Prenafeta, Rojals i El Pinetell.

 

Les obres que es preveuen tenen a veure amb el manteniment i tall d'herbes de parcel·les i marges de carrers, essent principalment.

 

Els treballs començaran a l’abril

Pel que fa al calendari dels treballs, del 8 al 18 d'abril s'executaran les parcel·les que s'habiliten com a aparcaments de la Setmana Medieval; del 3 al 21 de juny, les parcel·les del carrer Josep Maria Tossas, La Canal, Sant Maties, barranc del Bulló, barranc de la Pasquala i els marges de les carreteres de la N-240 i de la C-14 i dels camins del cementiri i de Sant Josep.

 

Pel que fa al mes de juliol del dia 1 al 5, serà el torn dels terrenys de l'Acampada Jove i es farà un repàs a l'aparcament de la rotonda de La Mercè; i del 8 al 17 de juliol, els aparcaments de Conca Activa, Incasòl i Pompeu Fabra, carrers Vinyols i Josep Maria Tossas, La Canal i Sant Maties.

 

Pel que respecta a les parcel·les urbanes de titularitat municipal situades les pedanies, de l'1 al 12 de juliol s'executaran els treballs a Rojals i El Pinetell, i del 15 al 26 de juliol, a Lilla i a Prenafeta. El pressupost d'aquests treballs és de 18.014,90 euros.

 

Reasfaltat de la Muralla de Santa Tecla

D’altra banda, la Junta de Govern també ha aprovat sol·licitar a la Diputació de Tarragona, a través del Pla d'Acció Municipal (PAM), una subvenció per al reasfaltat del carrer Muralla de Santa Tecla, que té un pressupost de 137.128,94 euros. La subvenció demanada és de 107.766 euros. L'import restant, s’aportaria a través de fons propis.

 

Candidats als Premis d’Honor

Per últim, la Junta de Govern ha aprovat la proposta de candidats a rebre els Premis d'Honor de la Conca de Barberà, uns reconeixements que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà concedeix anualment a persones, empreses o entitats que han dut a terme tasques meritòries en benefici o relacionades amb la comarca.

 

El consistori montblanquí ha proposat aquest any a cinc entitats del municipi per tal que rebin aquest reconeixement: Club Atlètic Montblanc, Amics dels Gegants de Montblanc, Club Tennis Montblanc, Club Bàsquet Montblanc i Torraires de Montblanc.