Detenen tres persones que acabaven de robar en un vehicle a la Conca de Barberà

Dins del vehicle dels detinguts van trobar un compressor d'aire que acabaven de sostreure hores abans en un vehicle a l'Espluga de Francolí
Fotografia del compressor d'aire que van trobar a l'interior del vehicle dels detinguts  | Mossos d'Esquadra
 

El passat 7 de juny, agents de la Policia de la Generalitat de la comissaria de Montblanc, a la Conca de Barberà, van detenir dos homes i una dona com a presumptes autors del delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle.  Els homes són de nacionalitat marroquina i tenen 29 i 30 anys, i la dona és de nacionalitat espanyola i té 24 anys. Els fets van passar el mateix divendres, 7 de juny, cap a les 13.11 hores quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís informant que hi havia un vehicle sospitós circulant per la població de l'Espluga de Francolí. Tot seguit, una patrulla d'agents va localitzar el cotxe a la carretera N-240 on van identificar tres ocupants: els dos homes i la dona. 

Els Mossos d'Esquadra van trobar diverses eines, presumptament robades, dins del vehicle

Durant l'escorcoll del vehicle els Mossos van trobar diverses eines que, segons indiquen les primeres gestions, podrien estar relacionades amb algun robatori. Es tractava d'un compressor d'aire, dos tubs de polièster, una caixa petita d'eines, tres bombins amb les claus corresponents, una clau, diverses estenalles i una serra. Amb totes aquestes eines, els agents van fer diverses comprovacions amb l'establiment que figurava en la retolació del compressor d'aire i el responsable va assegurar que un dels seus vehicles havia patit un robatori feia poques hores. 

Fotografia de les eines recuperades que es van trobar a l'interior del vehicle dels detinguts  | Mossos d'Esquadra
 

Després d'aquestes declaracions del propietari, els agents van procedir a detenir els tres ocupants per un robatori amb força a l'interior d'un vehicle a l'Espluga de Francolí. Els Mossos d'Esquadra segueix fent gestions per tal d'esbrinar la procedència dels objectes intervinguts. A banda, un dels detinguts també li constava una ordre de recerca i detenció dictada pel Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els dos detinguts, que acumulen nou i set antecedents policials, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls aquest passat dilluns, 10 de juny. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Pel que fa a la detinguda, que acumula tres antecedents penals, va declarar a la seu policial amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida. 

"El Monestir de Poblet amplia la seva oferta cultural amb aquestes dues novetats" "ATENCIÓ: El pessebre vivent de l'Espluga obre inscripcions pel muntatge i representacions"