ÚLTIMA HORA

Cauen els casos de coronavirus a TGN: 36 de nous i només 1 mort

Detenen un home per vendre drogues al centre històric de Montblanc

La detenció és fruit de les tasques de prevenció que agents no uniformats porten a terme a la zona històrica del municipi

Fruit d’una actuació conjunta entre Mossos d’Esquadra i Policia Local, s’ha pogut detenir un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues a Montblanc.

 

El detingut, de 33 anys i de nacionalitat marroquina, és veí de la capital de la Conca de Barberà i va ser enxampat mentre venia droga al centre històric del municipi.

 

La detenció s’emmarca en un conjunt d’actuacions policials a la zona històrica i comercial de Montblanc per part d’agents uniformats i de paisà per prevenir el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni.

 

Així, el passat 4 de març, els agents van observar una operació de compra-venda de droga al carrer Muralla Alfons III d’aquest municipi i van poder confirmar que el venedor feia els passis en aquest punt de manera habitual. 

 

D’aquesta manera, al voltant de les 21.00 hores d’aquest passat dimecres es va organitzar un dispositiu específic a la zona compresa entre els carrers Muralla Alfons III i Muralla Santa Tecla, on es va detectar el venedor entrant i sortint d’un bar-restaurant.

 

Van enxampar el detingut mentre venia marihuana i cocaïna

Els investigadors no van trigar a observar un nou passi entre el sospitós i dos joves havien acabat d’arribar a l’establiment. En aquell moment es va decidir intervenir i es va constatar que el detingut venia petits embolcalls de marihuana i cocaïna.

 

Durant l’escorcoll van trobar dues dosis de cocaïna i una de marihuana llestes per a la seva venda al detall. Així mateix també portava 290 euros amb bitllets fraccionats i dos telèfons mòbils, un dels quals és el que utilitzava per gestionar les transaccions amb els compradors.

 

A banda dels agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l'Alt Camp-Conca de Barberà, en aquest operatiu hi van participar efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Montblanc, la Unitat Canina de la comissaria de Tarragona i agents de la Policia Local.

 

El detingut passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls en les pròximes hores.

Més notícies de la categoria Conca de Barberà