GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Comencen els Dimarts a la Fresca de les Piles

La primera actuació serà aquest dimarts 10 de juliol

Les Piles posa en marxa una nova edició dels Dimarts a la Fresca. Ho farà aquest dimarts 10 de juliol a les deu de la nit amb l'actuació del cor de noies 'Cor OH!' que, sota la direcció de Pol Pastor, oferirà un concert a l’església de Sant Martí. L’entrada és lliure a través del sistema de taquilla inversa. El 17 de juliol a les vuit del vespre, al parc dels Gronxadors, serà l'hora de 'DatsPelBlues', la banda de blues del Camp de Tarragona que versionen els clàssics del gènere, passats pel filtre del més pur estil Chicago.

 

El dimarts 24 de juliol, a les deu de la nit, i també al parc dels Gronxadors el duet de guitarra i veus 'Jo Jet i Maria Ribot' emocionaran amb la seva forma planera, però poètica, de cantar. El  31 de juliol a les deu de la nit, a la placeta del Forn, serà el torn del duet format per Bernat Ramon i Robert Canela sota el nom de Sons de Sobretaula. Tancarà la programació l'espectacle 'La Rateta que escombrava l'escaleta', una proposta a mig camí entre el cabaret i el clown, el 7 d'agost a les deu de la nit al parc dels Gronxadors.

Les Piles, seu del Danseu a l'agost

D'altra banda, les Piles albergarà el mes d'agost el Danseu Festival, un festival que consta d'una programació d'espectacles i activitats centrats en el moviment i en la dansa contemporània. El festival reuneix ballarins d'arreu del món durant 12 dies i forma part d'un workshop amb professors i coreògrafs de les grans companyies internacionals de dansa contemporània. La celebració d'aquesta sisena edició consolida el festival com un dels actes culturals de referència de la Conca de Barberà i el camp de Tarragona, un territori on hi ha poc accés a continguts culturals d'aquest tipus.

 

Les Piles, al nord-est de la Conca

Les Piles és un petit poble de la Conca de Barberà. Està situat a la part nord-est de la demarcació de Tarragona i neix del drenatge de nombrosos rierols i penya-segats que van a parar al riu Gaià. És un poble on el turisme intern és particularment important a causa del campament d'estiu Món Seré, el castell de Biure i nombrosos monuments d'art romànic. Les Piles compta actualment amb 211 habitants; alguns d'ells encara basen les seves vides en l'agricultura i la ramaderia.