GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Clara Serra presenta la seva renúncia com a regidora de Sarral

La seva dimissió és per motius ideològics i diu que no li sembla «èticament responsable formar part de certes decisions»

L'exregidora en una vinya propera a Sarral | Twitter Fem Poble

Clara Serra Cartanyà ha presentat avui dilluns 28 d'octubre la renúncia a la seva acta com a regidora de l’Ajuntament de Sarral. A través d'un comunicat, ha explicat que ha escrit el text amb molta tristesa i que dona acabada «una etapa que va començar amb la creació de Fem Poble, posant tota l’energia i voluntat de fer créixer Sarral, el poble que tant estimo.

 

L'exregidora assegura que sent responsabilitat com a càrrec electe a explicar els motius que l'han dut a prendre aquesta decisió, i sobretot, vol explicar-se davant les persones que li van donar confiança el passat 26 de maig. Així, d'entre les causes de la seva renúncia, Serra constata que té «motius ideològics per no seguir formant part d’aquest projecte i em sembla injust continuar-hi per respecte als meus ideals i a les persones que represento al consistori».

 

Afegeix: «la meva ideologia i la de l'equip no han anat cap a la mateixa direcció, i no em sembla èticament responsable formar part de certes decisions». Per això, Serra ha presentat la seva dimissió com a regidora d’aquest consistori, i d'aquesta manera dona pas al següent membre de la llista de Fem Poble-Acord Municipal. La sarralenca acaba el comunicat donant les gràcies a totes les persones que van creure en ella i en una nova forma de fer política.