L’ANC Conca de Barberà renova els seus càrrecs i dissol les territorials

Les seccions locals que han desaparegut són ANC Montblanc, ANC L’Espluga de Francolí, ANC Vimbodí i Poblet i ANC Sarral

Divendres 12 de juliol es va celebrar una assemblea comarcal de totes les sòcies i socis de les territorials locals per decidir si dissoldre o no les territorials locals i fusionar-les totes a nivell comarcal dins l’ANC Conca de BarberàHistòricament es van crear aquestes territorials locals, ja que des de l’Assemblea es promou el municipalisme. 

Per aquest motiu des del Secretariat Nacional de l’Assemblea es va posar de manifest que hi havia una duplicitat de funcions entre les territorials locals i la comarcal. La realitat de la comarca fa que sigui impossible gestionar totes aquestes territorials locals. Totes les accions i actes que s'han fet s'han pogut tirar endavant gràcies als esforços de la unió de totes les persones dels municipis de la comarca.

S'ha anat a tots els 11S, a Brusel·les, Madrid i Estrasburg. S'han organitzat diferents actes a la comarca i es participa en totes les reunions a nivell regional. Per aquest motiu, en l'assemblea de divendres es va proposar unificar totes les territorials locals en una de comarcal, ANC Conca de Barberà. Després de l’exposició de la situació i amb la presència de Neus Cerdà del Secretariat Nacional, es va decidir per unanimitat la dissolució de les territorials per fusionar-les en la territorial ANC Conca de Barberà.

Acte seguit es va procedir a la renovació de càrrecs de l’ANC Conca de Barberà. A partir d'ara el coordinador és Jordi Saumell; la secretària, Maria Vendrell, i la tresorera és Gemma Bonet. Finalment, tal com es fa a la resta de territori es van repartir els carnets de l’assemblea a totes les sòcies i socis que hi van assistir. 


Comentaris