GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La DO Conca de Barberà present en un showroom als Camps Elisis de Barcelona

La jornada arrencarà el dilluns 8 d'abril a les 16.30 h, i s’allargarà fins a les 20.30 h
Una imatge d'uns veremadors a la Conca de Barberà. | Comunicació DO Conca de Barberà

 

La Denominació d’Origen Conca de Barberà organitza el proper dilluns 8 d’abril un showroom destinat al públic professional de l’hostaleria i la distribució de Barcelona, així com per a prescriptors i premsa especialitzada. La jornada arrencarà a les 16.30 h a l’espai Camps Elisis (Passatge dels Camps Elisis, 9) i s’allargarà fins a les 20.30 h.

 

Seguint en la línia de la jornada organitzada el passat 2018, la DO Conca de Barberà torna a la capital sota el lema CONCArim Barcelona 2019, amb la intenció de seguir fent promoció dels vins de la comarca, amb el Trepat, la varietat emblema d’aquesta DO tarragonina, com a bandera.

 

A la jornada participaran 16 cellers que donaran a tastar més de 80 referències vinícoles que els assistents podran maridar amb una proposta gastronòmica elaborada a base de productes típics del territori.

 

Tast exclusiu per a periodistes i prescriptors

 

A més de la mostra de vins, la DO Conca de Barberà organitza a les 17.30 h un tast guiat per a periodistes i prescriptors centrat en vins monovarietals, tan noves anyades com a novetats. El tast serà conduït per Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà, i Bernat Andreu, membre del Consell Regulador, i és imprescindible la confirmació d’assistència.

 

La collita de l'any passat va superar el milió de quilos de raïm a la Conca de Barberà

 

Un estiu sec, amb altes temperatures i les últimes pluges abans de la verema van condicionar la producció de 2018. Es va superar el milió de quilos de raïm en la collita a la Conca de Barberà. Cellers i cooperatives coincideixen que ha estat un bon any, amb un raïm sa i amb un bon procés de maduració. També el trepat, la varietat autòctona de la Conca de Barberà, més rústica i resistent ha estat de qualitat. Una verema que es va allargar fins a finals d'octubre.