EFMR

L’Espluga FM Ràdio reactiva la seva programació malgrat l’absència d’un coordinador

Des de l’Ajuntament s’està treballant per poder treure a concurs públic la coordinació de l’EFMR. La ràdio està formada ara per un equip d’uns 40 voluntaris

El darrer dissabte dia 5 d’octubre va arrencar la 36a temporada de l’Espluga FM Ràdio i ho va fer de la mà de l’Espluga Audiovisual, que va presentar una vintena de programes propis de diferents estils i formats, gràcies a la implicació d’un equip de més de 40 voluntaris de la comarca.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tot i això, l’emissora es troba actualment sense la figura d’un coordinador, després de la renúncia del periodista Arnau Martínez fa uns mesos. Després d’aquests fets,  l’Espluga Audiovisual ha tirat endavant la nova programació per evitar el tancament de la ràdio local, mentre es treballa per solucionar la situació.

L’Ajuntament planteja treure a concurs públic la coordinació de l’emissora

Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, la regidora de comunicació, Laura Poblet, ha explicat que s’estan buscant vies per resoldre aquestes circumstàncies i ha valorat la feina que fan els voluntaris, «una tasca molt important, tot i que la figura del coordinador donava molt de sentit a l’emissora», ha dit.

A finals de setembre, va tenir lloc un consell d’administració, amb representants dels diferents partits polítics i de l’Espluga Audiovisual per debatre possibles solucions. Una de les vies que valora l’Ajuntament és «treure-ho a concurs públic perquè alguna empresa pugui coordinar l’emissora», ha explicat Poblet, que confia que a principis de 2020 el tema pugui estar ja en marxa.

El pròxim mes de novembre es preveu fer un nou consell d’administració per avançar en aquest sentit i «tenir clar el funcionament».

La regidora també ha agraït la feina que estan fent els voluntaris i l’equip de l’Espluga Audiovisual, que ha coordinat aquesta programació que s’acaba d’estrenar fa uns dies, ja que «manté molt la idea del projecte, malgrat la dificultat de no tenir coordinador».