Conesa inicia les activitats de Nadal amb l’encesa de llums aquest dissabte

Prèviament tindrà lloc el pregó nadalenc amb text i veu de Duna Canals i després hi haurà el concert de Nadal amb una sorpresa en acabar
L'encesa de llums de Nadal de Conesa.   | Joan López

Aquest dissabte 7 de desembre es dona el tret de sortida al Nadal al municipi de Conesa. A les 18.00 hores s’ha convocat a tothom a la plaça Major per tal de compartir aquest inici nadalenc.

Els actes començaran amb el pregó de Nadal amb text i veu de Duna Canals i després es procedirà a l’encesa de llums de Nadal al poble.

Concert de Nadal a l’església i sorpresa posterior

Tot seguit, l’església de Santa Maria serà escenari del concert de Nadal, que servirà per a recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Després del concert, la festa continua, així que els assistents podran seguir gaudint de la celebració nadalenca fins més tard. És per això que es demana a totes les persones que assisteixin al concert, que no marxin un cop acabi, ja que s'està preparant una sorpresa per després, un misteri que l'Ajuntament vol mantenir fins al final. 

D'altra banda, fins fa uns dies, l'Ajuntament ha estat buscant col·laboració ciutadana per a fer l'exposició de Nadal del Fornet, tot cercant espelmes i canelobres que poguessin tenir els veïns del poble. 

"👉AGENDA: Consulta les properes xerrades de la Conca de Barberà per la Marató de TV3" "🎨El Museu de la Vida Rural organitza un seminari d'art des de la mirada femenina"