GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vimbodí i Poblet tindrà un ‘escape room’ per a joves aquest Nadal

L’activitat serà el 21 de desembre al matí i està adreçada a majors de 15 anys
Vista de Vimbodí. | Carme Puig

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un ‘escape room’ per a joves en el marc de les Festes de Nadal del poble. L'activitat tindrà lloc el dissabte dia 21 de desembre a les 11.00 hores.

  

En aquest joc d'escapada en viu, els participants viuran una aventura de manera conjunta per intentar sortir d’una habitació en un temps determinat, resolent proves lògiques, puzles, trobant pistes, etc.

 

És necessari inscriure’s per participar en l'activitat

L' ‘escape room’, que és gratuït, està adreçat a joves majors de 15 anys i és necessari inscriure's per a participar, ja que les places són limitades. Les inscripcions es poden fer a través del codi QR que hi ha als cartells, presencialment a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic o clicant en aquest formulari

 

Per a més informació també es pot contactar amb els organitzadors a través del Whatsapp 606 303 917 o al correu electrònic joventut@concadebarbera.cat.