L'Espluga de Francolí dirà adéu a l'exalcalde David Rovira amb una cerimònia pública

Rovira va morir el passat 12 de maig | Va ser alcalde del municipi durant 16 anys
David Rovira va morir amb l'edat de 63 anys | Cedida
 

L'exalcalde de l'Espluga de Francolí, David Rovira, rebrà un acomiadament públic el pròxim divendres 10 de juliol, a les vuit del vespre al Jardí dels Francolins. Rovira va ser alcalde del municipi durant 16 anys, del 2003 al 2019. Va morir el passat 12 de maig, a l'edat de 63 anys, però l'estat d'alarma decretat arran de la pandèmia de la Covid-19 han impedit celebrar l'acte de comiat fins avui.

L'acte ha estat organitzat per la seva família, amics i companys, i es tractarà de l'única cerimònia pública que permetrà dir adéu a l'exalcalde, ja que l'enterrament va haver de ser restringit a la família només, a causa de la pandèmia.

D'aquesta manera s'acomiadarà i recordarà a David Rovira, que va ser alcalde durant 16 anys i també «va ser una persona molt implicada en el teixit associatiu de la vila a través de diverses entitats», tal com ha recordat el mateix consistori del qual ell va ser-ne batlle.

En aquest sentit, l'ajuntament ha assenyalat la voluntat que sigui un acte emotiu i curt, amb alguns parlaments dels qui es vulguin acomiadar de l'exalcalde, que ho podran fer al Jardí dels Francolins de l’Espluga de Francolí.

"Agenda: Solivella organitza una observació astronòmica al Santuari del Tallat" "El certamen literari 'Vila de Montblanc' donarà el tret de sortida a la Festa Major"