GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El grup de teatre espluguí Els Telotistes estrena obra el dia de la Dona amb un repartiment 100% femení

El 8 de març, portaran a escena l’obra ‘Demà coneixeràs el Klein’ al teatre del Casal de l'Espluga de Francolí
Les actrius del grup de teatre Els Telotistes de l'Espluga de Francolí. | Cedida

 

El teatre del Casal de l’Espluga de Francolí acollirà aquest divendres, dia 8 de març a les 22.00 hores, l’estrena de la nova obra del grup de teatre espluguí ‘Els Telotistes’. Es tracta de ‘Demà coneixeràs en Klein' de Toni Cabré i dirigida per Josep M. Vidal. Després de les col·laboracions amb les obres ‘L'Amo Nou’ i ‘Paralelo, 193’4, el grup teatral torna als escenaris amb una obra que es belluga entre la comèdia àcida i el drama.

 

La data triada per l’estrena coincideix amb el dia de la Dona. El motiu no és perquè l’obra sigui una reivindicació feminista, però es va trobar interessant representar-la en aquest dia, ja que el seu repartiment és 100% femení i l’argument de l’obra aprofundeix en la vida de cinc dones.

 

Una història de dones

‘Demà coneixeràs en Klein’ narra la història d'una executiva que pateix mòbing a l'empresa on treballa, una companyia que es dedica a neteges industrials. L'executiva es reincorpora després d'haver perdut una filla durant el part. La secretària, la becària, la netejadora i la recepcionista presenciaran una guerra on no s’acaba de veure qui és qui.

 

Durant el desenvolupament de l'obra, els espectadors aniran coneixent les vides personals de cada una de les dones que hi ha a escena i les relacions professionals que estableixen entre elles. La corrupció política i els drets laborals són dos dels temes que acompanyaran aquestes treballadores.

 

Tot i la duresa i cruesa d'alguns dels temes socials tractats en aquesta obra, la ironia, l'humor àcid i el sarcasme seran companys de viatge de la trama argumental, regalant al públic moments divertits i moments reflexius. L'obra és recomanada per a majors de 12 anys.

 

Les actrius que donaran vida a aquestes dones són Eva Díaz (Executiva), Aida Morgades (Secretària), Laura Escolà (Becària), Ruth Álvaro (Netejadora) i Montse Cervelló (Recepcionista).

 

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a l'Oficina de Turisme de l'Espluga de Francolí fins al divendres dia 8 de març al migdia. També es podran adquirir just abans de l'inici de l'obra a taquilla. Les entrades tenen un preu de 10 euros i són numerades.

 

També et pot interessar: