Europastry busca talent jove i perfils especialitzats per cobrir 100 nous llocs de feina

La companyia ha iniciat un cicle de visites i jornades amb estudiants de l'Alt Camp i la Conca
La companyia de masses congelades ha invertit 30 milions a la planta de Sarral | Europastry

 

Europastry, el quart operador mundial de masses congelades, busca ara 100 treballadors per a la seva planta de Sarral, a la Conca de Barberà.

L’empresa, que ha invertit fins a 30 milions d’euros en la seva nova línia de brioixeria prèmium, ja ha començat diverses jornades dedicades a «captar i atreure talent». La companyia, a més, vol impulsar accions formatives a les comarques de l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

Alumnes del Jaume Huguet de Valls visiten la planta

Amb aquesta iniciativa, avui dijous, 14 de febrer, 28 alumnes del Grau Superior de Mecatrònica Industrial i Automatització i Robòtica, i 45 alumnes del Grau Mitjà de Soldadura i Caldereria, Mecanització i Activitats Comercials de l’institut Jaume Huguet de Valls han pogut visitar, en profunditat, les instal·lacions de la companyia.

Martí Rull, mànager de la planta de Sarral, ha explicat que «l’ampliació de la fàbrica de Sarral confirma l’alt nivell de qualitat de la planta. Estem buscant joves ben formats, especialment en alimentació i electromecànica, perquè s’uneixin al nostre equip».

Durant la jornada d’avui, els alumnes, acompanyats dels seus mestres, han pogut conèixer Europastry i saber com funciona aquesta planta de la Conca de Barberà. En finalitzar la visita, també han pogut degustar els productes que s’hi elaboren.

Diversos alumnes de l'institut Jaume Huguet de Valls han visitat la planta d'Europastry | Europastry

Trobada amb Ensenyament per impulsar la formació

Amb la inauguració de la nova planta de Sarral, dirigents de l’empresa i representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat es van reunir per impulsar diverses activitats formatives a la comarca.

Europastry, amb dues plantes a la regió de Tarragona —Sarral i Vallmoll, a l’Alt Camp— ja va manifestar, en aquell moment, «la necessitat de formar joves de la zona en diferents matèries que els permetin incorporar-se a la companyia».

Més de 200 alumnes coneixeran la fàbrica

Durant els mesos de febrer i març, la planta d’Europastry a Sarral rebrà la visita de més de 200 alumnes dels instituts de la zona.

Et pot interessar:

"Incendi en una zona de vegetació de Montblanc" "Nova edició de Forès Viu el Vi"