Ex alcaldes de la Conca de Barberà participen en la redacció de la Carta del Paisatge

Les conclusions es recolliran a través d'un Pla de Gestió que aglutinarà els compromisos assolits en el procés de concertació del document
Imatge del poble de Llorac | Ajuntament de Llorac

 

Diversos ex-alcaldes de la Conca de Barberà participen en el taller per a la redacció de la Carta del Paisatge de la comarca. En aquest espai es pretén definir i debatre les diverses actuacions i objectius que es volen aconseguir. Les conclusions es recolliran a través d'un Pla de Gestió que aglutinarà els compromisos assolits en el procés de concertació de la Carta del Paisatge.

  

La Carta del Paisatge en diverses fases 

L'elaboració d'una Carta del Paisatge és un procés que requereix tant el treball d'un equip d'experts, com el desenvolupament d'estratègies participatives, de mediació i de concertació. Aquest procés consta de quatre fases principals, la primera de les quals s'ha dut a terme en els mesos anteriors.

En aquest sentit, amb aquest taller s'ha finalitzat la segona fase centrada en la definició d'objectius de qualitat paisatgística i la determinació de les accions. A partir d'ara s'iniciarà la tercera fase, amb la redacció del Pla de Gestió del Paisatge de la Conca de Barberà, que recull tota la informació de les dues fases anteriors: s'assigna les responsabilitats, se selecciona els instruments d'acció i els indicadors d'avaluació més apropiats, es determina els recursos i mitjans econòmics i s'estableix el calendari per al compliment dels compromisos de cadascuna de les parts signants.

Aquesta fase conclou amb el Document d'Acords que constitueix un pacte entre els agents públics i privats per a la consecució dels objectius de qualitat paisatgística amb la voluntat d'executar els compromisos fixats al pla de gestió.

Potser també t'interessa:

"AGENDA: L'Espluga de Francolí ja té a punt la 5a edició d''El Vi Fa Sang'" "Llistes electorals de Barberà de la Conca per les eleccions municipals 2019"