Èxit absolut de la quinzena edició de la 'Festalateva' de Montblanc

L'esdeveniment ha estat més concorregut que mai, amb noves activitats per a petits, joves i grans
Èxit absolut de la quinzena edició de la 'Festalateva' de Montblanc | Consell Comarcal de la Conca de Barberà

 

Montblanc acomiada la quinzena edició del Festalateva amb una molt bona acollida de montblanquins i forans. L'esdeveniment, celebrat la primera setmana de juliol, es revalida com un èxit absolut en què infants i adolescents, però també adults, han pogut participar en tota mena d'activitats.

 

Organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de Joventut, ha comptat un any més amb la participació i col·laboració desinteressada de les administracions i entitats del poble, que s'han bolcat en una Festalateva que guanya adeptes any rere any.

 

Èxit absolut de la quinzena edició de la 'Festalateva' de Montblanc | Consell Comarcal de la Conca de Barberà

 

Novetats i canvi de rumb

Per celebrar l'arribada a la quinzena edició de l'esdeveniment, els organitzadors han apostat per un canvi de rumb en les activitats adreçades als joves majors de 12 anys. D'aquesta manera, l'Espai Torre ha comptat amb una xerrada sobre l'autoestima, la diversitat sexual, el gènere i la sexualitat, mites i falses cereenes, drets i diversitat. Mentre que l'Espai Multimèdia ha apostat per un campionat de FIFA'19.

 

Tanmateix, les novetats que ha tingut més èxit ha tingut entre els adolescents han estat el simulador Roller Coster, que permetia viure en realitat virtual una muntanya russa i l'experiència de participar en un rally; i la cursa d'obstacles realitzada a l'esplanada on se celebra l'Acampada Jove; mentre que els més petits han pogut gaudir d'un nou taller de cuina.

 

 

Tallers i solidaritat

Com en les darreres edicions, la plaça de Francesc va acollir l’espai kids i les activitats culturals i esportives; on enguany hi han participat noves entitats com els Escacs Montblanc, el Club Bàsquet Montblanc i l’Associació de Dones Musulmanes. Mentre que, el dissabte al matí, centenars de persones van participar a la caminada popular i solidària contra el càncer.

 

Èxit absolut de la quinzena edició de la 'Festalateva' de Montblanc | Consell Comarcal de la Conca de Barberà