ÚLTIMA HORA

Divendres agredolç a Tarragona: 18 morts per coronavirus, però 7 pacients reben l'alta

Èxit de les activitats de la Setmana Jove de Vilaverd

Queden tres dies per gaudir dels actes programats per al jovent en aquesta població de la Conca de Barberà
Setmana Jove de Vilaverd. | Cedida
 

El passat dimarts, 2 de juliol va començar la Setmana de la Joventut de Vilaverd amb diverses activitats que estan tenint bona acollida. Dimarts va tenir lloc una xerrada informal a la piscina sobre drogues i alcohol a càrrec dels Mossos d'Esquadra. En acabar els joves van participar en un taller de còctels sense alcohol, una alternativa saludable que ofereix l'oportunitat de planejar-se una altra manera de beure.

 

L'endemà es va realitzar el taller de pintar samarretes on van participar infants i joves de tot el poble. Paral·lelament, s'ha anat fent el joc de la Pastanaga Assassina que fa 10 dies que està activa i ja està arribant al seu final. Hi va haver un empat tècnic i ara, les dues supervivents han de guanyar un duel. Qui aconsegueixi eliminar l'altra serà la guanyadora del joc de rol.

 

Avui dijous és el torn de la Jornada de multiactivitats a la piscina i a la pista amb un parc mòbil de bicicletes, un taller per reparar bicicletes, el joc gegant de l'Oca de la Conca i jocs tradicionals, entre d'altres.

 

El divendres 5 de juliol a les 18.00 hores el bar de la piscina es farà un taller de cuina per a joves i en acabar, hi haurà l'entrega de premis del joc la Pastanaga Assassina. Pel taller de cuina cal inscripció a l'Ajuntament de Vilaverd o través del Whatsapp 658 808 294.

  

La Setmana Jove finalitzarà el dissabte al migdia amb el Vermouth electrònic a la plaça de la Bàscula que tindrà com a discjòquei convidat al DJ. Rikard. A la tarda es pot participar o fer d'espectadors del partit de futbol de solters/es contra casats/des que tindrà lloc a les 20.00 hores a la pista poliesportiva.

 

La Setmana de la Joventut és organitzada per l'Associació Juvenil Vilaverd m'Agrades, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilaverd i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.

 

Una quinzena de joves de la Conca, en un taller de motivació personal

D’altra banda, aquest dimecres a Montblanc, l'Oficina Jove de la Conca de Barberà va dur a terme una activitat pràctica i dinàmica sobre motivació personal a càrrec del Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya.

 

Taller de motivació personal per a joves de la Conca de Barberà. | Cedida

 

Una quinzena de joves van assistir a l'activitat dirigida pel formador Jordi Puig, del COPEC. Es van tractar diversos temes, per exemple, com estimular la motivació personal, identificar què no desmotiva, aprendre estratègies per motivar-nos i exercitar i practicar el pensament positiu.

  

Mitjançant activitats dinàmiques, els joves d'entre 16 i 25 anys, van aprendre a tractar l'estat d'ànim, la motivació i desmotivació, el pensament positiu i la reflexió.

  

El taller ‘Jo puc, tu pots’ de la Cartera de Serveis de la XNEJ (Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil) en l'àmbit d'educació, es va organitzar des de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, dins del programa ‘Emociona't: eines per educar en l'optimisme intel·ligent’ i durant la quinzena setmana de la joventut de Montblanc. 

Més notícies de la categoria Conca de Barberà