Professó de Corpus a Montblanc

El seguici popular de Montblanc sortirà al carrer per Corpus

Després de l’èxit de l’actuació del seguici per les Festes de Sant Maties, es tornarà a repetir la mateixa fòrmula, però en aquest cas a la plaça de la Serra

El seguici popular de Montblanc al complet tornarà a sortir al carrer el proper diumenge 6 de juny. Serà per la festivitat de  Corpus, una de les tres sortides que el seguici de Montblanc realitza tradicionalment. La primera va ser per Sant Maties i després de Corpus ja serà per la Festa Major al setembre.

Després de l’èxit  de l’actuació del seguici per les Festes de Sant Maties, que va tornar a actuar després de gairebé un any i mig sense fer-ho, es tornarà a repetir la mateixa fòrmula, però en aquest cas a la plaça de la Serra, a tocar del santuari.

L’actuació del seguici es farà a les 12.00 h del migdia, just després de la missa. L’eucaristia, que tindrà lloc a l’interior del Santuari de la Serra, es farà a les 11.00 h del matí. Així, als peus del Santuari hi actuaran els Dimonis de Montblanc, els Gegants i Nanos, la Mulassa i la Mulasseta, el Drac i l’Àliga i les seves reproduccions en petit, el Ball de Bastons adult i infantil, el Ball de Gitanes, la Cucafera, la Banda de Música Verge de la Serra, els Grallers de Montblanc i els Torraires de Montblanc.

Per poder accedir a l’espai i poder veure la ballada al complet del seguici festiu, caldrà reservar una  entrada  a través del portal Codetickets de l’Ajuntament de Montblanc. Es poden reservar a través del web de l'ajuntament.