Conesa, a punt per a celebrar la seva Festa Major

Aquest cap de setmana, del 15 al 17 de novembre, els actes festius centraran l’activitat del poble
El municipi de Conesa, a la Conca de Barberà. | Isma Llanes

El municipi de Conesa, a la Conca de Barberà, ja ha començat el compte enrere per a celebrar la seva Festa Majorque tindrà lloc aquest cap de setmana, del 15 al 17 de novembre. El fred i la baixada de temperatures no aturen les ganes de passar-ho bé i s’han preparat un seguit d’activitats per gaudir de la festivitat.

Els actes festius començaran aquest divendres dia 15 de novembre a la nit amb el Sopar de veïns a les 21.30 hores. Pel preu de 12 euros, els comensals podran gaudir d’un menú de sopa de farigola amb ou, bacallà amb romesco o hamburguesa vegetariana, postres cafè i gotes. Avui dimecres és el darrer dia per apuntar-se.

Dissabte dia 16 els actes se centraran a la tarda i a la nit. Per una banda, a les 17.30 hores hi haurà sessió de cinema i per altra, a les 23.00 hores, la companyia Naltrus oferirà l’obra de teatre ‘Un mar de dol’.

Diumenge, ball i concert de Festa Major

Diumenge dia 17, últim dia de festes, destaca la missa en honor a la patrona Santa Victòria a les 12.45 hores.

Posteriorment, a les 13.30 hores tindrà lloc el concert vermut i a la tarda, a les 18.00 hores es farà el concert de Festa Major que estarà dividit en dos actes. La primera part serà de ball per als assistents. A la mitja part se servirà coca i cava. Tot seguit es col·locaran cadires i es donarà pas al concert de Festa Major que anirà a càrrec de Neus Mar, sota el títol ‘Memòries d’un país’.

"🌷Una cinquantena de participants cullen i esbrinen safrà a 'Viu Montblanc en família'" "❗ La Conca de Barberà vol investigar les causes de la riuada"