gent-gran-sarral

Sarral celebra amb èxit la Festa Major de la gent gran

Més de 200 persones van participar en la programació dels diversos actes

Diumenge 18 d'agost es va celebrar, a Sarral, una festa que ja és tradicional entre els seus habitants, la de la Gent Gran. El tret de sortida als actes es va donar a les 12.00 h del migdia amb la missa. Tot seguit, al passeig del VIIIè Centenari, la formació Olla Barrejada va delectar al públic amb les seves havaneres, dedicant a més, una cançó al grup d’havaneres sarralenc Mariners de terra endins. A les 14.30 h els participants es van desplaçar fins a la sala recreativa municipal, on es va celebrar el dinar de germanor i posteriorment, el ball amb el Gran Javi.

Des de l’Ajuntament de Sarral, la regidora de Benestar Social i Igualtat, Participació Ciutadana i Associacions, Habitatge i Sanitat, Clara Serra, manifesta que «a Sarral hi ha un percentatge molt elevat de majors de 65 anys, per tant, s’hi ha de dedicar molta energia a aquest sector de la població». Des del nou equip de govern, s’aposta per la qualitat de vida de tota la població, però posant especial èmfasi a la gent gran, així doncs, s’està donant el màxim suport a totes les activitats liderades i organitzades per l’Associació de Jubilats de Sarral.

A més, es volen incentivar altres serveis, escoltant les propostes de la gent gran i a més, apostant per intentar posar en marxa un centre de serveis per dinamitzar el casal de la gent gran. En aquesta mateixa línia, igual que s’està apostant per incentivar les activitats que promou la gent gran, s’està fent el mateix amb el jovent i altres sectors de la societat sarralenca, ja que tal com diu Serra, «les associacions són el teixit que mou Sarral i les pedanies, i per això volem que cada vegada siguin més fortes i cooperin entre elles». 

L'Associació de Jubilats i pensionistes de Sarral demana col·laboració per formar una nova junta

El passat 15 d’agost, l’Associació de Jubilats de Sarral va celebrar la seva assemblea per tal de poder renovar la junta. Després d’organitzar un berenar popular on van prendre part més de 100 persones, els participants van poder aportar les seves idees per tal de millorar les activitats i actes que es celebren des del casal de la Gent Gran. A més, s’ha sol·licitat la col·laboració de la població per tal de renovar la junta de l’Associació, on es necessiten tres persones més per tal de poder-ho dur a terme