Les pubilles de Sarral amb les autoritats del poble, el 21 d'abril de 2019.

Sarral celebra la Festa de les Pubilles amb diversos actes populars

Aquest diumenge 21 d’abril s’ha dut a terme la celebració, amb cercavila, l’acte institucional, sardanes i ball de nit. El temps ha fet variar la ubicació d'algun acte

Sarral es va omplir aquest diumenge d’alegria i celebració amb motiu de la Festa de Pubilles. El dia donava el tret de sortida a les 11.00 hores del matí des de l’Ajuntament de Sarral, amb una cercavila liderada per la Xaranga Tocabemolls que va servir per recollir les Pubilles 2019 a les seves respectives cases.

Al recorregut, d’una hora i mitja de durada i que va tenir el seu punt final al mateix lloc d’origen, s’hi van afegir també les autoritats locals, així com les Pubilles sortints.

Seguidament, va tenir lloc l’Acte institucional de proclamació de les Pubilles 2019, que enguany són: Gemma Roselló Fontanals (cal Gardela), Florentina Daiana Cotea (de la Mihaela), Laura Lloses Fort (cal Lloses), Verónica Baldelomar Maida (de la Maria Maida), Júlia Parejo Ortega (de la Sònia del Baret), Èlia Sans Rillo (cal Diego) i Maria Entifi Sánchez (de la Nuri).

Detall de la banda de les pubilles de Sarral 2019.
Detall de la banda de les pubilles de Sarral 2019. | Marta Arjona/Aj Sarral

 

L’acte va anar encapçalat per l’Alcalde de Sarral, Josep Amill, que en primer lloc va agrair i acomiadar la tasca de les Pubilles 2018, fent-los un petit obsequi i al·legant que a Sarral, la figura de les Pubilles és essencial, ja que els municipis necessiten jovent que s’impliqui en les diferents activitats que se celebren. L’acte finalitzava amb les Pubilles sortints posant les bandes de les noves.

La Sala Recreativa va acollir l’exhibició de sardanes

A causa del mal temps, la festa continuava a la sala recreativa municipal amb una de les novetats d’enguany, l’Exhibició de Sardanes amb la Colla Sardanista Tarragona Dansa i les ja tradicionals sardanes amb la Cobla-Orquestra Maravella.

Un grup de gent balla sardanes a la sala recreativa de Sarral.
La Sala Recreativa de Sarral va acollir la ballada de sardanes. | Marta Arjona/Aj Sarral

Més tard, a les 18.00 hores, la sala recreativa municipal s’omplia amb motiu de la celebració del Concert de Pasqua, seguit del Ball de Tarda amb la celebració del Ball del Ramallet. La jornada finalitzava passada la mitjanit, amb el Ball de Gala i Ball de les Pubilles amb l’Orquestra Maravella, que va continuar amb DISCO MÒBIL amb DJ Bleizy i DJ Monxo.


Comentaris