Escenari del Festival Maig 2020

Santa Coloma de Queralt clou, amb èxit d'assistents, un Festival Maig atípic

El fred i el fort vent d’aquest passat cap de setmana van fer que es canviés la ubicació inicial de l'esdeveniment

Santa Coloma de Queralt i les Piles han celebrat, aquest cap de setmana passat, el Festival Maig. En aquest sentit, l’expert en Internet i un dels referents a Catalunya en l’àmbit de drets i llibertats digitals, Genís Roca, ha encetat l'edició d'enguany parlant sobre l’era digital i com afecta a persones, empreses, països i institucions. 

El dissabte 3 d'octubre va estar dedicat a la música. Així, hi va haver un vermut musical a càrrec de Marta Knight, que també va esgotar les entrades disponibles de l’espai on es va celebrar, la cerveseria La Segarreta. A la tarda es van dur a terme set hores de música en directe i 5 grups van pujar a l’escenari de la sala polivalent de Santa Coloma. De fet, en principi el festival estava previst que es celebrés a l’aire lliure, al Pati del Castell, però el fred i el fort vent d’aquest passat cap de setmana va fer que se’n canviés la ubicació.

Els artistes de la Caseta, Pinpilinpussies, Tverksy, i els DJs Te Jodes y Bailas i Lucient van aconseguir animar l’ambient d’uns assistents que tenien moltes ganes tornar a viure música en directe. Des de l’organització es mostren molt satisfets amb la resposta del públic. 

Pel que fa al diumenge al matí, a les Piles de Gaià la companyia Mar Gómez va presentar-hi el seu espectacle Slapstick, finalista als premis MAX. Es tractava d’un curtmetratge còmic sense pantalla en què els cops, les caigudes i les situacions físicament extremes i inversemblants que també va agrada molt a tots els assistents.


Comentaris