Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí

El Festival Riubombori torna al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí

Joan Colomo encapçala el cartell de l'onzena edició del festival

El Festival Riubombori torna el dissabte 3 de juliol als espais exteriors del  Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. Enguany es podrà gaudir de llançaments discogràfics del país, així com d'una acurada selecció de breus  peces audiovisuals  que es projectaran entre actuacions.

La sessió de música a la fresca l'encetarà La Nena Samsó. Tot seguit es podrà gaudir de El Pèsol Feréstec. Joan Colomo encapçala el cartell del Riubombori 2021 i la nit la tancaran els punxadiscos Etzsche i SanVinilo.

En l'edició d'enguany del Riubombori, el Museu de la Vida Rural no només proporciona un entorn acollidor per als assistents, artistes i organitzadors, sinó que també obra les seves portes al públic  durant el festival.

D'aquesta manera, es podrà gaudir d'un esdeveniment amb elements culturals diversos com música, projeccions,  gastronomia i espai museístic.

Durant la vetllada es podrà gaudir d'una selecció de cerveses artesanals, vins del territori i altres begudes a la barra de l'entitat. També es comptarà amb la presència d'un foodtruck amb productes de Km0.

El Riubombori serà d'entrada gratuïta. Enguany s'inclou la possibilitat de fer una donació per tal d'assegurar la continuïtat del festival. Serà necessari inscriure's abans mitjançant Eventbrite o contactant directament amb La Cultural Jordi Francolí.

Imatge gràfica

Coincidint amb l'anunci de la programació que configura el cartell del Riubombori 2021, la Cultural Jordi Francolí també ha presentat la imatge gràfica de l'edició.

El cartell juga amb el collage i les textures, amb la intenció d'evocar les ganes d'esbargiment i el record en l'imaginari popular de les  festes prepandèmia.