Interior del túnel del coll de Lilla

El túnel de Coll de Lilla, a pocs metres d'estar tot acabat

JxCat destaca la persistència del territori per a l'execució de l'obra

La construcció del túnel del Coll de Lilla avança a bon ritme. Són, de fet, dos túnels que travessen la serralada a cavall de l'Alt Camp i la Conca de Barberà i en un d'ells està a punt d'enllestir-se l'excavació. Dins la muntanya s'està a pocs metres d'arribar al punt de trobada de perforació  de les dues boques del túnel, pel seu costat sud i nord.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Es tracta del darrer tram i el més complex de l'autovia A-27, que enllaçarà Tarragona amb Montblanc. Els alcaldes de Valls i Montblanc, Dolors Farré i Josep Andreu respectivament, ambdós candidats de Junts per Catalunya, han destacat que la persistència i determinació del territori han fet possible l'execució de l'obra, que està previst d'acabar  a finals del 2021.