ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Les botigues de Montblanc surten al carrer aquest diumenge per celebrar la Fira de la Ganga

Un total de 14 establiments vendran productes de primera qualitat rebaixats. A més, s’han programat dues activitats relacionades amb el ioga per completar el dia

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) celebra aquest diumenge dia 8 de març, una nova edició de la Fira de la Ganga. En aquesta ocasió seran 14 els establiments de la vila que vendran productes de primera qualitat, procedents d'estocs de les mateixes botigues.

 

A la Fira, es podran comprar gran varietat de productes, com objectes de regal, calçat, moda tèxtil, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com parament de la llar i ferreteria, il·luminació, merceria i roba interior, entre d'altres.

 

Com ja és habitual, al final de les dues principals temporades de venda, hivern i estiu, la Fira de la Ganga és una activitat ben consolidada de l'associació comercial montblanquina.

 

Permet reduir estocs als comerços i ofereix als clients una bona oportunitat per comprar a preus molt bons i, alhora, a conèixer l'oferta dels establiments participants. Així, la Unió de Botiguers espera repetir la bona rebuda entre els clients.

 

Les botigues s'instal·laran a la plaça i al carrer Major de Montblanc, de 10.00 a 14.00 hores. En aquesta edició hi participaran: L'Elefant Blau, Armari de Colors, El Teler, Perfums i regals Palau, Ferreteria Ollé, Els Petits Encants, Joguines Joglars, Ull de la Vila, Bumback, Backline, Esports Montblanc, Calçats Pol i La Baldufa.

 

Dues activitats gratuïtes per gaudir de la jornada

Per completar la jornada, durant la Fira de la Ganga, l'escola de ioga i benestar Yoga'n'Sun de Montblanc ofereix dues activitats gratuïtes, que se celebraran a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc. Per una banda es durà a terme la conferència ‘Tres idees per a millorar el teu benestar professional’, que començarà a les 9.00 i tindrà una durada d’una hora. Es requereix inscripció prèvia. 

 

La segona activitat és una sessió de ioga per a tots els públics, que començarà a les 10.30 i s'allargarà fins a les 12.30 hores, per celebrar el Dia de la Dona. Es pretén que els participants descobreixin tot el potencial del ioga. També cal inscriure's prèviament

Més notícies de la categoria Conca de Barberà