'El Foraster' de TV3 grava a Vimbodí i Poblet

Aquesta setmana Quim Masferrer ha recorregut els carrers i places d'aquest municipi de la Conca de Barberà

El programa de TV3 'El Foraster' s'ha desplaçat aquesta setmana fins a Vimbodí i Poblet per gravar un dels seus nous capítols. El presentador Quim Masferrer ha recorregut els carrers i places de la vila a la recerca de les històries més singulars que properament veuran la llum en una nova entrega d'aquest programa televisiu.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Davant la possibilitat que el programa s'emeti durant la primavera,  l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet va retirar la il·luminació nadalenca i també va sol·licitar als veïns que fessin el mateix amb els elements decoratius de les façanes, segons ha informat l'Espluga Ràdio.

El Foraster ja va visitar la Conca de Barberà

Cal recordar que el programa 'El Foraster' ja va visitar la Conca de Barberà l'any 2015. En aquell cas el poble escollit va ser Barberà de la Conca, tot i que el capítol no es va emetre fins al febrer del 2016. En aquella ocasió, el programa es va centrar, entre d'altres coses, en l'esquerda que divideix aquest municipi de la Conca.

El programa es comença a emetre l'any 2013 a TV3

El Foraster és un programa que es va començar a emetre l'any 2013 i que va en recerca dels petits pobles de Catalunya. Durant 48 hores, Quim Masferrer es passeja pel poble en cerca de les millors històries i personatges. D'aquesta manera, els protagonistes són simplement els habitants. El programa vol reivindicar la particularitat i l'essència familiar d'aquells pobles que no superen els mil habitants.

Les retallades afecten el Foraster

A causa de les retallades de pressupost a principis de l'any 2018 a la televisió pública catalana, el febrer de 2018 es va emetre el darrer capítol d'aquest exitòs programa. Però, el passat mes de novembre, gràcies a una partida extraordinària que la Generalitat de Catalunya va destinar a TV3, el programa va tornar a la graella, encetant la setena temporada.