Els Catarres fan vibrar el públic en la segona nit de l'Acampada Jove 2018

La nit de divendres va aglutinar milers de joves a Montblanc que no es van voler perdre els concerts de Els Catarres, Germà Negre o Ebri Knight entre altres
Els Catarres van protagonitzar el concert més multitudinari. | Josep Martí

 

Segon dia d'Acampada Jove, i segona nit de concerts multitudinaris al festival político-musical que se celebra aquest cap de setmana a Montblanc. Milers de persones no es van voler perdre els concerts que es realitzaven amb Els Catarres com a plat fort de la jornada, que van estar envoltats de grups punters com Sense Sal, Germà Negre, Ebri Knight, Smoking Souls o Xavi Sarrià. Les actuacions van començar amb el duo Marcel Lázara i Júlia Arrey, que van presentar el seu projecte 'Pedelant endins', i al vespre els van seguir Sense Sal i Germà Negre fins que es va pondre el sol.

GALERIA DE FOTOS: Mireu les millors fotografies de la segona jornada de l'Acampada Jove 2018

 

Nit reivindicativa

Ja entrada la nit, l'espectacular escenari de l'Acampada Jove va acollir les actuacions d'Smoking Souls, Els Catarres que van fer vibrar el públic amb el concert més multitudinari de la jornada, Xavi Sarrià que retornava al festival on havia actuat diversos cops amb Obrint Pas, Ebri Knight i per acabar Prozak Soup i Tropical Riots PDs. A més, tota la jornada va estar marcada per la reivindicació, i és que el clam del públic a favor de la llibertat dels presos polítics i exiliats no va parar de ressonar.

 

La reivindicació va estar ben present durant la jornada- | Josep Martí

 

Aquest dissabte serà l'última jornada de l'Acampada Jove 2018, i ho fa amb una agenda ben plena d'actes a més dels concerts programats. A les sis de la tarda tindrà lloc l'acte polític amb Pere Aragonès i Pau Morales com a protagonistes, i la música començarà a sonar ja a les 19.30 hores amb Assekes. Els seguiran Koers a les 20.45 hores, i ja a l'escenari gran de l'Acampada arrencaran els concerts a les deu de la nit amb Vadebo, Roba Estesa a les 23.15 hores, Talco a les 00.45 hores, Doctor Prats a les 02.15 hores, Buhos a les 03.45 hores i finalment DJ Sendo a partir de les cinc de la matinada que posarà el punt i final fins a les set del matí amb música de tot tipus per tancar una nova edició del festival.

 

L'Acampada Jove està organitzada per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'Associació Cultural Acampada Jove. Aquesta es tracta de la desena edició consecutiva que se celebra a la vila de Montblanc, tot i que el festival té molta més antiguitat i prèviament ja s'havia celebrat a Sant Celoni, entre el 2005 i el 2008, i a Arbúcies des del 1996 fins al 2004.