La Ganga Food Night arriba aquest dissabte a Montblanc

Estocs, música i creacions culinàries ompliran el carrer Major de la Vila Ducal
Fira de la Ganga 2016 | Cedida

 

Montblanc celebrarà aquest dissabte, 1 de setembre, la fira de venda d'estocs que enguany passa a denominar-se 'Ganga food night'. Una fira que té lloc al final del període de rebaixes, i que enguany es reformula per sumar-hi comerços d'alimentació en una tarda-nit de compres, degustacions i música, amb 30 establiments participants i 3 entitats de la vila. El carrer Major, des de l'accés per la plaça de Sant Francesc i la plaça de Sant Miquel s'il·luminaran, decoraran i es muntaran espais per a seure i degustar plats elaborats per 8 comerços alimentaris i un celler montblanquí.

 

Els espais de degustació s'alternaran amb 21 de botigues que vendran productes tèxtils, esportius, infantils, flors, de regal i per a animals, etc. a preus molt rebaixats. També hi participaran les entitats Gat i Gos, La Casa dels Xuklis i Estrelles de Cambotja amb estands informatius. La festa començarà a les 18.00 hores i s'allargarà fins a la mitjanit. Tota la zona estarà amenitzada amb música de DJ.

 

Aquests són els establiments que participaran a la Ganga Food Night: Forn de Pa Joan, Aviram Moix, El Racó de la Teca, Sabors de la Terra, Queviures Maria Teresa, La Cuina de la Sara, Ca les Bepes, Celler Foraster, Xurreria Sant Jordi, Gèneres de Punt Pinyol, Els Petits Encants, Floristeria Kursaal, Calçats Pol, Perfum i Regals Palau, Riber2 Moda, El Teler, L'Elefant Blau, Arasport, Ull de la Vila, Gat i Gos, Bumback, Naturlandia la Conca, La Baldufa, Klins, Joguines Joglars, Perfumeria Vives, Agroconca, Blackline, Esports Montblanc i Yoga'n'Sun. I les entitats amb estand informatiu són: Gat i Gos, La Casa dels Xuklis i Estrelles de Cambotja.

 

Targeta 'Tot Vila'

La ‘Ganga food night’ també servirà per la presentació oficial de la targeta ‘Tot Vila, una targeta que permetrà als clients de les botigues montblanquines gaudir de descomptes, sortejos, promocions i ofertes. Serà a les 21.00 hores en un acte on se n'explicaran els avantatges i el funcionament.

"L’ANC Conca ja ha omplert més de la meitat de les places de bus per la Diada" "L'alcalde de Montblanc valora l'entrada en vigor del desviament de camions cap a l'AP-2"