Imatge d'un pont destrossat a l'Espluga de Francolí per la riuada del 2019

La Generalitat subvenciona l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí amb 285.000 euros per la riuada de fa un any

L'ajuda permetrà actuar a la zona d'esbarjo del Parc Fluvial i a la plaça del Mil·lenari, i arranjar camins

El Departament de Presidència de la Generalitat ha atorgat a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) una subvenció directa per import gairebé 285.000 euros per cobrir despeses derivades de la riuada del 22 d'octubre de 2019. La xifra permetrà executar una sèrie d'accions subvencionables, amb un import de vora 570.000 euros, entre les quals hi ha la intervenció en la zona d'esbarjo del Parc Fluvial, l'afectació de la zona de la plaça del Mil·lenari, l'arranjament de camins o l'adequació de l'edifici de la Llei de Barris, entre altres. Aquesta línia d'ajuts, però, no inclou la compra d'immobles o l'adquisició de maquinària per suplir la pèrdua del magatzem i vehicles de l'ADF i la Brigada Municipal.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per aquest motiu, l'Ajuntament estudia altres vies per poder disposar d'un altre magatzem, sigui amb recursos propis o acollint-se a altres ajuts. A partir d'ara, el consistori té un any per executar les obres de restitució, les quals ja quedaran contemplades al pressupost de l'any vinent amb prop de 700.000 euros


Comentaris