S'identifiquen 15 persones per saltar-se el confinament a l'Espluga de Francolí

L’Ajuntament recorda que en períodes de confinament no es poden realitzar obres que no siguin d’urgència, ja que s'han hagut de parar uns treballs particulars

Des de la declaració de l’Estat d’Alarma per la pandèmia del coronavirus, el servei de vigilància municipal de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, conjuntament amb els agents del cos de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya han realitzat diverses accions per controlar el compliment de les restriccions de mobilitat.

 

Per exemple, s’han fet controls als vehicles en els punts més concorreguts de la població, s’han intensificat les rondes de vigilància i s’han arribat a fer una quinzena d’identificacions motivades per la infracció de les restriccions. Per altra banda, l’Ajuntament recorda que en períodes de confinament no es poden realitzar obres que no siguin d’urgència i informa que ja ha hagut de notificar l’aturament d’una obra particular per no disposar de l’oportuna llicència.

 

El servei de vigilància municipal és un dels serveis essencials que es manté actiu i vetlla per la seguretat ciutadana. Per aquest motiu, es disposa d’un telèfon 24 hores (620 266 565). Des de l’Ajuntament de l’Espluga es recorda a tota la població la responsabilitat i obligació de respectar les restriccions de l’Estat d'Alarma.

 

El consistori també vol fer un agraïment al cos de vigilància municipal per la feina que estan realitzant durant aquests dies. L'agraïment també es trasllada a la població que segueix les indicacions de confinament. Alhora es fa una crida a què tothom, de manera solidària i responsable, segueixi confinat.