Impulsen un vi solidari en suport al celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí

La DO Conca de Barberà anuncia una col·lecta solidària a través de la Festa del Trepat
Imatge aèria de l'Espluga de Francolí, amb la destrucció ocasionada per la riuada del Francolí | ACN

El sector vitivinícola impulsa diverses accions solidàries per donar suport al celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí, que ha quedat completament destruït per la riuada de dimarts a la nit. Segons informa la DO Conca de Barberà, es posarà en marxa una col·lecta solidària a través de la Festa del Trepat i també s'està organitzant l'elaboració d'un vi solidari amb l’aportació de tots els cellers de la comarca que hi vulguin col·laborar. El vi es posarà a la venda el més ràpid possible i tots els diners que es recaptin aniran directament a la família afectada.

Aquesta iniciativa ha sorgit d’una reunió aquest dimecres al matí entre Bernat Andreu, president de la DO Conca de Barberà; Salvador Puig, president de l'INCAVI; Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d'Agricultura a Tarragona i diferents elaboradors, cellers, cooperatives i viticultors de la Conca de Barberà

També et pot interessar...

"❗🌧 ÚLTIMA HORA: Un camioner belga, 5è desaparegut a la Conca de Barberà pels aiguats" "🔴 ATENCIÓ: S'esfondra part de l'església de Savallà del Comtat"