Un petit incendi crema uns marges a Barberà de la Conca

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers i una unitat del GRAF
Bombers treballant en les tasques d'extinció d'un incendi a Barberà de la Conca. | @bomberscat

 

Un foc ha cremat aquesta tarda de dilluns, 11 de febrer, a Barberà de la Conca. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i una unitat dels GRAF. L’avís de les flames s’ha rebut a les 15.50 hores i, segons ha informat el cos d’emergència, s’hauria cremat combustible fi i carrasca en uns marges.

Un incendi crema la vegetació d'una finca a Montblanc

Un altre incendi ha afectat aquest mes de febrer a la comarca de la Conca de Barberà. El passat 3 de febrer, els Bombers de la Generalitat van intervenir en un foc al terme municipal de Montblanc, concretament al Mas de Pelut. Les flames van cremar la vegetació de més de 100 mestres quadrats de la finca, on bàsicament es va incendiar una zona de canyar i matolls. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que van treballat per extingir les flames.

Ensurt en un edifici de Valls per una forta olor de gas

D’altra banda, aquest dissabte, 9 de febrer, alguns veïns del carrer Fraternal a Valls es van endur un bon ensurt. Quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres de la tarda, els veïns del número 2 de l'esmentat carrer van alertar els Bombers de la Generalitat de la persistència d'una forta olor de gas, que van anar notant al llarg de tot el matí amb una certa freqüència.

Concretament el veïnat va alertar que, a les escales del pis, sentien una olor de gas molt forta. Després de desplaçar-s'hi amb dues dotacions, els Bombers van fer comprovacions a la instal·lació, i totes les lectures van donar negatiu pel que fa a la detecció de fuites. Finalment, i després de fer diverses inspeccions al lloc dels fets, van comprovar que l'olor podria procedir d'una bombona de càmping gas.

"VIMBODÍ: Vols aprendre a crear «peces úniques» amb sarga?" "Nova i original activitat per a nadons a la Conca de Barberà"