Un bomber treballant en les tasques d'extinció de l'incendi de Solivella.

Un incendi de vegetació crema a Solivella

El Bombers han donat per controlat el foc aquest migdia

Un incendi de vegetació ha cremat, aquest dimecres, 13 de febrer, a la zona del barranc de les Garses, al terme municipal de Solivella. L'avís del foc s'ha rebut pocs minuts abans de la una del migdia. Una dotació terrestres dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ha participat en les taques d'extinció. En poca estona el cos d'emergència ha donat el foc per controlat i a les tres de la tarda ja s’han retirat del lloc.

Un petit incendi crema a Barberà de la Conca

Un altre foc ha afectat aquesta setmana la comarca de la Conca de Barberà. En aquest cas, un incendi ha cremat aquesta tarda de dilluns, 11 de febrer, a Barberà de la Conca. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i una unitat dels GRAF. L’avís de les flames es va rebre a les 15.50 hores i, segons va informar el cos d’emergència, es va cremar combustible fi i carrasca en uns marges.

Un incendi crema la vegetació d'una finca a Montblanc

A inicis de mes un altre foc va cremar a la Conca de Barberà. El dia 3 de febrer, els Bombers de la Generalitat van intervenir en un foc al terme municipal de Montblanc, concretament al Mas de Pelut. Les flames van cremar la vegetació de més de 100 mestres quadrats de la finca, on bàsicament es va incendiar una zona de canyar i matolls. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que van treballar per extingir les flames.


Comentaris