S’obren les inscripcions per veure el seguici de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament de Montblanc

Les inscripcions es poden fer fins al 30 d'agost. Dotze persones ocuparan el balcó de la Casa de la Vila el dia 9 de setembre
La regidora de Festes, Judit Pere, i l'autor del cartell Isaac Ballesté al balcó de l'Ajuntament. | Cedida

 

Aquest any, un total de dotze montblanquins i montblanquines podran veure el seguici de Festa Major el dia 9 de setembre des del balcó de l’Ajuntament. Així ho va anunciar la regidora de festes, Judit Pere, el passat dijous durant la presentació del programa i el cartell de l’edició d’enguany.

Així doncs, aquest dilluns 12 d’agost s’obren les inscripcions per poder veure passar el seguici des del balcó. Tots aquells que hi estiguin interessats s’hauran de dirigir a l’Ajuntament de Montblanc per poder-se inscriure. També ho podran fer trucant al telèfon 977 86 00 09 o bé enviant un correu electrònic a l'adreça culturaifestes@montblanc.cat. Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 30 d’agost.

Els regidors veuran el seguici des de la plaça Major

Concretament, es podran inscriure sis veïns i veïnes, que podran dur amb ells un acompanyant. Per tant, un total de dotze persones ocuparan el balcó del consistori el dia 9 de setembre.

Els regidors i regidores, que normalment ocupen el balcó, veuran el seguici des de la plaça Major. En cas que hi hagi més de sis persones interessades, s’assignaran els llocs mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc el dia 3 de setembre a les 18.00 hores a l’Ajuntament de Montblanc.  

D’altra banda, l’Ajuntament oferirà enguany un servei de trasllat a aquelles persones amb mobilitat reduïda per assistir a l’ofici al Santuari de la Serra del 8 de setembre.

Es tracta d’un servei de trasllat per a 12 persones de la porta de casa seva fins al Santuari, amb prèvia reserva per ordre d’inscripció, que s’haurà de formalitzar també a l’Ajuntament.

Consulta aquí tot el programa i actes de la Festa Major de Montblanc 2019

"🍺Èxit de la Mostra de Cervesa Artesana de Montblanc" "🔥ATENCIÓ! Crema un incendi de vegetació al terme municipal de Conesa"