NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Junts per l'Espluga iniciarà una ronda de contactes amb els veïns del poble per copsar les seves demandes.

Junts per l’Espluga engega la maquinària electoral recollint les propostes dels veïns del poble

Iniciaran una ronda de contactes amb els ciutadans dels diversos barris de l’Espluga de Francolí que aniran del 12 al 26 de març

El Grup Municipal de Junts per l’Espluga de Francolí ha engegat ja la maquinària de cara a les eleccions municipals i ho ha fet anunciant una ronda de reunions amb els veïns del municipi per recollir les seves propostes i inquietuds.

Així doncs, els membres del grup municipals visitaran, en les properes setmanes diferents zones i barris del municipi, per tal de poder conèixer, les propostes i projectes que els veïns i veïnes del municipi vulguin fer arribar a l’agrupació municipal de l'Espluga de Francolí.

La candidatura de Junts per l'Espluga està encapçalada per Jordi Torre, actual regidor de turisme, cultura, comunicació i informació del consistori espluguí, després que l'actual alcalde, David Rovira, anunciés que no es tornava a presentar. 

Reunions per debatre quin futur volen els veïns pel poble

Segons han explicat des de Junts per l’Espluga, «apostem per treballar al costat de la gent, amb la finalitat de recollir-ne demandes, contactar per treballar qüestions de forma conjunta i debatre sobre què es vol per a l’Espluga de Francolí en un futur proper així com animar a la ciutadania a participar activament».

En aquest sentit s’han planificat trobades a diferents barris del municipi que començaran el proper dimarts i que s’allargaran fins al 26 de març.

Així doncs, el proper dimarts dia 12 de març, es reuniran amb els veïns de la Urbanització Carreras a les 19.30 hores a l’Antiga Caserna de la Guàrdia Civil. Dos dies després, el dijous 14 de març a les 19.30 hores ho faran amb els veïns del Capuig i Castell al Taller Carrer Templaris 11.

El 19 de març serà el torn dels veïns de la Urbanització del Casal a la Sala Llucià Navarro a les 19.30 hores. El dijous de la mateixa setmana es reuniran amb els veïns de la zona centre del poble i Font Baixa a la Sala Polivalent de l’Antic Hospital, a la mateixa hora.

Aquesta ronda de reunions finalitzarà el 26 de març a les 19.30 hores a la Sala Lucià Navarro amb els veïns de l’Espluga Park, Joan Amades, Avda. Catalunya, disseminats i Les Masies.

Les convocatòries estan obertes a tota la ciutadania, amb la intenció «d’arribar a més persones i aconseguir aplegar més propostes i considerant que aquest tipus de visites són molt útils per poder veure els barris a través dels ulls dels seus veïns».

També et pot interessar:


Comentaris