GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Lluís Munné serà el número tres a la llista de Junts per Montblanc a les eleccions municipals

Se suma així a la llista encapçalada per Marc Vinya i Raquel Huguet. Munné treballa des de fa 30 anys a la Diputació de Tarragona, a l’àrea de Recaptació Executiva de BASE
Lluís Munné, número 3 de Junts per Montblanc | Cedida

 

Junts per Montblanc va fent públic qui formarà part de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Ja fa un temps que se sap que l’alcaldable a l’Ajuntament de Montblanc serà Marc Vinya i que la número dos serà Raquel Huguet. Ara tot just acaben d’anunciar qui els seguirà en aquesta llista, fent públic el nom del número 3. En aquest cas serà Lluís Munné, que se suma a la candidatura.

 

Segons han explicat des de la formació montblanquina, és el primer cop que Munné es presenta a unes eleccions a càrrec públic. Junts per Montblanc va fer pública aquesta novetat a la candidatura al marc d’una calçotada que el grup va fer, el passat dissabte, al local social de Prenafeta. Tal com han apuntat els seus membres, «va ser una diada de treball i companyonia per fomentar la cohesió entre el grup».

 

Raquel Huguet, Marc Vinya i Lluís Munné, els tres primers noms confirmats de la llista electoral de Junts per Montblanc. | Cedida

 

Aviat, Junts per Montblanc anirà fent públics els noms de més integrants que acompanyaran Marc Vinya a les properes eleccions municipals de la vila. A més, durant els pròxims dies es farà una reunió amb els veïns i veïnes del nucli antic de Montblanc. També s’estan programant noves activitats de cara a recollir propostes i suggeriments que ajudaran a la candidatura a acabar de confeccionar el seu programa electoral.

 

Lluís Munné, 30 anys a la Diputació de Tarragona

Lluís Munné és llicenciat en Geografia i Història per la UB i té estudis de Dret i Ciència Política. A més, té un postgrau de Gestió Gerencial Local per la UAB. Des de fa 30 anys, treballa a la Diputació de Tarragona, concretament a l’Organisme Autònom de Recaptació (BASE), a l’àrea de Recaptació Executiva, on desenvolupa diferents tasques.