GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba el Març Jove a l’Espluga de Francolí amb activitats durant tot el mes

Espectacles, xerrades o cinema conformen el cicle d’activitats organitzat per la regidoria de Joventut
L'Espluga de Francolí. | tarragonadigital

 

El jovent de l’Espluga de Francolí podrà gaudir de diverses activitats repartides en aquest mes de març que tot just comença gràcies al cicle que porta com a títol Març Jove, organitzat des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.

 

La primera d’aquestes activitats tindrà lloc la setmana vinent i vindrà de la mà d’un espectacle d'improvisació anomenat Improshow. Es tracta d’una companyia que es caracteritza pel seu humor i per fer passar estones divertides als assistents.

 

Com no podia ser d’una altra manera, en tractar-se d’un espectacle d’improvisació, la companyia no porta cap guió sinó que és el mateix públic qui acaba decidint de què va l'obra. Per tant, és un espectacle diferent sempre. Aquesta activitat tindrà lloc el proper 9 de març a les 22.00 hores al teatre del Casalet.

 

Com organitzar un viatge important?

La segona activitat programada en aquest cicle juvenil és una xerrada sobre com organitzar un viatge important. Els ponents, que són joves espluguins experts en organitzar viatges, donaran consells sobre l'organització d'un viatge important tot donant idees sobre on es poden consultar les millors ofertes o cròniques viatgeres, ja sigui a través de blocs, webs fiables, o aconsellant quins dies de la setmana són els millors per comprar vols, etc.

 

Tot plegat es desenvoluparà en un context molt distès al bar del Casal on l'Ajuntament posarà l'aperitiu per als assistents. Aquesta cita tindrà lloc el 17 de març a les 12.00 hores.

 

Per últim, la darrera de les activitats tindrà a veure amb el cinema. Així doncs, el 23 de març tindrà lloc la projecció, al cinema del Casalet, de la pel·lícula de terror Verònica. Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s'aposta per aquest estil, ja que és, potser, de les primeres vegades que es fa. Totes les activitats són de caràcter gratuït.

 

També et pot interessar: