Més de 1.000 gots venuts en la 3a Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí

A la mostra s’hi van poder degustar diverses cerveses de 8 productors artesanals
Un públic molt nombrós va omplir el recinte firal situat a la plaça i el carrer Castell | Cedida

 

La 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i els productors locals de l’Espluga de Francolí, celebrada el dissabte 12 d'octubre, va rebre una resposta molt positiva per part dels visitants, que van omplir el recinte firal situat a la plaça i el carrer Castell. Des de l’organització s’ha comptabilitzat la venda de més de 1.000 gots de tast per tal de poder fer les degustacions de cervesa.

 

A la mostra s’hi van poder degustar diverses cerveses de 8 productors artesanals; Cervesa Boixets, Cerveses Ponent, Les Clandestines, La Segarreta, La Montblanquina, La Vella Caravana, Lo Vilot i Ona Cervesa. En la part gastronòmica han participat a la fira els establiments locals; Forn de Pa Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Cansaladeria Glòria, Pastisseria Cabal, Casa Nostra Restaurant i Carnisseria Cal Mariquinyo i també Tòfona de la Conca i dues algunes Food Trucks.

 

Des de la regidoria de Festes i Comerç de l’Ajuntament de l’Espluga, el regidor Enric Mercadé celebrava l’èxit d’aquesta nova edició que consolida aquest esdeveniment en el calendari d’actes espluguí i dóna la oportunitat als elaboradors locals de sortir un cop més al carrer per tal de promocionar els seus productes.

 

Les actuacions musicals també han estat protagonistes de la fira, Ezio va ser l’encarregat de punxar música en vinil. A les 19.30 h del vespre va actuar la Stromboli Jazz Band en format itinerant per tot el recinte firal. I per últim, a partir de les 22.00 h el grup Leitmotiv va tancar la 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i els elaboradors locals.