Participants al taller del Museu de la Vida Rural

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga proposa un cap de setmana participatiu a través de les migracions

L'espai també acull l’exposició Només d’anada, de l’artista Piero Sacchetto, una mostra que inspira el Pla Educatiu d’Entorn

El Museu de la Vida Rural  de la Fundació Carulla i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí preparen un cap de setmana centrat en les migracions. Així, els dies 13 i 14 de març, sota el títol «Camins Només d’Anada», el Museu de la Vida Rural acollirà un itinerari al voltant del fenomen migratori  organitzat pel col·lectiu d’artistes La caixa de vidre que es podrà visitar en l’horari habitual del museu, dissabte de 10.30 h a 18.30 h i diumenge de 10.30 h a 14.00 h.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L’activitat no requereix reserva i busca estimular les emocions al voltant de la naturalesa dels camins que han emprès, emprenen o emprendran moltes persones cercant noves oportunitats. Les persones que hi participin podran contribuir a executar una obra fotogràfica col·lectiva portant un objecte simbòlic que els vinculi amb els seus orígens.

Una activitat del Pla Educatiu d’Entorn

Aquesta activitat de participació comunitària s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn  de l’Espluga de Francolí que se centra en migracions, sostenibilitat i comunitat. El Pla està liderat per l’Ajuntament del municipi a través de la regidoria d’Educació i en col·laboració amb el Museu de la Vida Rural i els agents educatius de l’Espluga de Francolí.

A més, el Museu també acull l’exposició Només d’anada, de l’artista Piero Sacchetto, la mostra que inspira aquest Pla Educatiu d’Entorn. La coproducció del MVR i el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya parteix del llenguatge de les arts per explicar el fet migratori. L’activitat és  gratuïta i està oberta a tothom.