GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sarral millorarà els carrers d’accés a l’ermita dels Sants Metges

Amb les obres s’eixamplarà el carrer Orient perquè puguin accedir-hi els autobusos i així potenciar les visites turístiques
L'ermita dels Sants Metges a Sarral. | aj sarral

 

Durant les darreres setmanes l'Ajuntament de Sarral ha tancat la compra d'un immoble al carrer Orient per tal de poder-lo enderrocar i així eixamplar aquesta via del poble que dóna accés al camí de l'Ermita dels Sants Metges.

 

A més, s'ha arribat a un acord amb els veïns de la zona, de manera que els seus terrenys i edificacions s'adaptaran per tal d'engrandir de forma regular el conjunt del carrer.

 

Un dels objectius és potenciar el turisme

Amb aquestes obres es vol eixamplar fins a 3 metres el carrer per tal que hi puguin accedir autobusos sense cap mena de problema. D'aquesta manera serà més fàcil augmentar i potenciar les visites turístiques a l'Ermita dels Sants Metges i també facilitar les celebracions del 50 aniversari de la seva restauració. El benefici no només serà pel que vénen de fora sinó que aquesta millora també facilitarà l’accés als camps de tota la maquinària agrícola.

 

L’enderroc de l’antiga sala donarà pas a una nova plaça

D’altra banda, Sarral també està a punt d’estrenar una nova plaça. Després de l’enderroc de l’antiga sala, l’Ajuntament de Sarral té prevista la construcció d’una nova plaça que s’enllestirà en les pròximes setmanes.

 

L’antiga sala va deixar de ser utilitzada pel ball i el cinema l’any 1962. Posteriorment es va convertir en una discoteca pel jovent, i durant els anys 90 va ser la seu de la Penya Barcelonista, fins que l’any 2000 es va deixar d’utilitzar pel seu mal estat.

 

Sarral, a punt per disposar de fibra òptica

Una altra de les novetats que viu el municipi de Sarral aquests dies és l’arribada de la fibra òptica. Ja s’estan fent les intervencions als carrers i façanes dels immobles per posar en marxa aquest servei durant el primer semestre d’aquest any.

 

Aquest desplegament suposarà un important benefici tecnològic tant per les empreses com pels particulars que resideixen en el poble.

 

També et pot interessar: