GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Montblanc presenta diverses millores al cementiri municipal

El consistori també ha arribat a un acord amb l'associació Aprodisca-Tilmar per tal que els seus usuaris realitzin les tasques de manteniment en el cementiri municipal
En els darrers dies s'ha procedit a deixar la pedra vista de la paret dels nínxols | Albert Oliva

Santi Porta, el regidor de Medi Ambient, Manteniment d'Edificis Municipals, Ecologia, Salut i Pedanies de l'Ajuntament de Montblanc, ha presentat avui 13 de febrer al migdia un paquet d'intervencions destinades a millorar el cementiri municipal de la capital de la Conca de Barberà i el seu entorn. 

 

En primer lloc, ja s'ha dut a terme l'obra de l'entrada amb la finalitat d'eliminar les barreres arquitectòniques i aplanar l'accés per fer accessible el recinte a aquelles persones amb mobilitat reduïda. També s'ha iniciat el repicat de l'arrebossat de la paret exterior dels nínxols del cementiri, per tal d'acabar amb les humitats i embellir la zona deixant la pedra vista. 

 

Porta també ha anunciat que el consistori té altres projectes de futur per a l'equipament en aquesta legislatura, d'entre els quals destaca el repintat de tots els nínxols i refer els passadissos interns. 

 

Gestió per part d'Aprodisca

Per altra banda, l'Ajuntament de Montblanc ha arribat a un acord amb l'associació Aprodisca-Tilmar per tal que els seus usuaris realitzin les tasques de manteniment en el cementiri municipal. Aquest acord permetrà que l'associació realitzi la conservació d'aquest espai a fi que les instal·lacions es trobin en unes condicions òptimes. A més de la conservació i la neteja, també realitzaran tasques de vigilància i jardineria.