imatge del Carnaval de Montblanc 2019

Montblanc cancel·la el Carnaval 2021 a causa de l'evolució de la pandèmia del coronavirus

L'ajuntament argumenta la decisió en què no es pot evitar que es formin aglomeracions

Montblanc també es queda sense Carnaval. L'ajuntament ha decidit suspendre la pròxima edició, prevista per al mes de febrer del 2021, tenint en compte els criteris sanitaris, que asseguren que l'evolució de la pandèmia «no és bona».

L'Ajuntament de Montblanc explica que aquesta decisió s'ha pres des de la regidoria de Festes, en primer lloc, per la impossibilitat d'evitar aglomeracions de persones durant el desenvolupament de la rua i, en segon lloc, perquè les colles actuals no es poden reunir per preparar el carnaval, ja que no complirien amb les mesures sanitàries actuals.

El consistori recorda que no es poden efectuar reunions de més de sis persones i, des de les 10 de la nit fins a les sis del matí, s'ha decretat un toc de queda, fet que impossibilita a les colles preparar les carrosses i comparses i els vestits, entre altres aspectes.

Tot i això, l'ajuntament assegura que les regidories de cultura, festes i joventut estan treballant per realitzar actes i esdeveniments adaptats a les circumstàncies actuals, seguint en tot moment les indicacions de PROCICAT i les recomanacions del Departament de Cultura.


Comentaris