GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc renovarà el carrer Senan per millorar el trànsit de vianants i vehicles

Les obres es duran a terme en el tram entre l'avinguda Doctor Folch i el carrer Reboll. La setmana vinent finalitza la licitació per urbanitzar aquest carrer
Estat actual del carrer Senan de Montblanc. | J.V.

 

El carrer Senan de Montblanc presentarà un seguit de millores en uns mesos. Això serà després que s’hi facin unes obres d’urbanització que preveuen facilitar el trànsit dels vianants, entre altres coses. De moment, el projecte es troba en una fase inicial, ja que dimecres vinent dia 12 de setembre finalitza la licitació per urbanitzar aquest carrer.

 

Concretament, les obres estan previstes pel tram comprès entre l'avinguda Doctor Folch i el carrer Reboll. A part de millorar la zona de vianants, també es pretén una millor connectivitat urbana i facilitar el trànsit dels autobusos de transport dels escolars de la comarca al complex educatiu i esportiu que gestiona el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

 

Amb aquest projecte es preveu descongestionar algunes vies principals de carrers que donen accés a una important àrea de serveis, on es troben concentrats el CEIP Les Muralles, la llar d'infants Els Merlets, l'IES Martí l'Humà, el centre d'educació especial Tilmar i la zona esportiva, amb l'accés a les instal·lacions del camp de futbol, la piscina i el pavelló municipals.

 

Superfície afectada per les obres

Segons han informat des de l’Ajuntament de Montblanc, els treballs afectaran una superfície total de 1.354,59 metres quadrats de vorera i 1.662,91 metres quadrats de paviment. El pressupost total d’aquest projecte és de 371.333 euros, i el termini per a executar les obres serà de tres mesos.

 

En concret, les obres que es duran a terme comprenen treballs previs de moviments de terres i demolicions de voreres i formigons. També es farà la preparació dels serveis soterrats (rases, canalitzacions, clavegueram, enllumenat, telefonia i fibra òptica). Les voreres també notaran un canvi, ja que es procedirà a la seva formació i alineació, es plantaran arbres i es pintarà la zona d’aparcament i els passos de vianants. Per últim es col·locarà la senyalització vertical corresponent.

 

Actualment, el carrer Senan ja té una urbanització prèvia en el seu marge dret, en el tram que passa entre els carrers l'Espluga de Francolí i Josep Maria Tosas. En aquesta zona ja hi ha la meitat del carrer pavimentat i una vorera de panot ja feta.