GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc queda finalista a la Capital del Turisme Rural 2019

Es pot votar, telemàticament, fins al 28 d'abril entre les deu poblacions finalistes
Montblanc, catalogada com a «Vila amb Caràcter» | Montblanc Turisme

 

Escapada Rural, el portal líder en turisme rural ha iniciat un concurs amb l'objectiu de trobar la població que serà nomenada Capital del Turisme Rural 2019. Montblanc és una de les 10 finalistes, seleccionades d'entre 215 candidates prèvies.

 

La població guanyadora de la tercera edició d'aquest reconeixement serà escollida a través d'una votació popular que ja està en marxa. Els vots es poden fer fins al diumenge 28 d'abril a través del web del concurs. Les altres nou ciutats finalistes són Almagro, Buñol, Cangas de Narcea, La Hiruela, Navaluenga, Parada de Sil, Santillana del Mar, Setenil de las Bodegas i Trujillo.

 

56.000 votants en la darrera edició del concurs 

 

En la primera edició la població guanyadora va ser Sigüenza amb una participació de més de 30.000 votants. L'any passat pràcticament es va doblar la participació, amb 56.000 vots en total i el reconeixement se l'endugué Aínsa-Sobrarbe amb 16.000 vots.

 

Montblanc també surt escollida Vila amb Caràcter

 

La Capital del Turisme té per objectiu donar visibilitat a municipis de menys de 10.000 habitants que aposten pel turisme rural. Les característiques de Montblanc han facilitat que fos triada com a finalista. Recentment nomenada Vila Amb Caràcter per l'Agència Catalana de Turisme, es disposa d'un ampli ventall d'atractius turístics que van més enllà de la monumentalitat del patrimoni.

 

Fa anys que les pedanies s'han convertit en dinamitzadores de turisme rural. La Guàrdia dels Prats, Lilla, Prenafeta, Rojals, la Bartra o els Cogullons són indrets amb establiments turístics, paisatges i elements patrimonials que s'han vist impulsats per la recuperació dels camins. Des de l'Oficina de Turisme de Montblanc es veu com una gran oportunitat de projecció, un aparador singular que coincidirà amb la celebració de la Setmana Medieval.

 

Potser també t'interessa:

Montblanc millorarà els punts d'informació turística del municipi