GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc participarà en el projecte de Servei Comunitari, adreçat a estudiants

L'objectiu és facilitar que els alumnes de secundària del municipi experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic
Una de les classes d'ESO a ple rendiment. | Col·legi Claret

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del projecte de Servei Comunitari. L'objectiu és facilitar que els estudiants de secundària del municipi experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

L'Ajuntament de Montblanc es compromet a col·laborar en la concreció, seguiment i valoració del projecte, facilitar la formació inicial de l'alumnat de secundària, col·laborar i coordinar-se amb els professionals dels centres educatius que actuïn com a responsables per tal d'obtenir el màxim d'efectivitat en les activitats, tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil i difondre les pràctiques que es realitzin.

 

Per la seva part, el Departament d'Ensenyament es compromet a dissenyar i planificar el projecte, aportar els centres educatius que participin en el projecte, dissenyar, coordinar i assumir la formació a centres educatius, agents educatius i entitats implicats d'aquesta proposta educativa, fer el seguiment i valoració de l'actuació, facilitar la coordinació entre els centres educatius i l'Ajuntament participant per tal d'obtenir el màxim d'efectivitat en les activitats i difondre les pràctiques de referència que es realitzin. El conveni estarà vigent fins el dia 31 de desembre de 2020, i es podrà prorrogar fins a un màxim de quatre anys addicionals, si les dues parts ho creuen oportú. 

 

La Junta de Govern també aprova la millora de camins

En el marc de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc, també s’ha aprovat el conveni amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà pel pla comarcal d'inversions en millora de camins per a aquest any 2018. La finalitat d'aquest acord és oferir al consistori montblanquí una subvenció per a inversions en l'arranjament de camins del municipi. L'ajut econòmic atorgat per l'ens comarcal és de 3.660,63 euros.